Maatschappelijk Vervoer Trynwâlden

Bel 06 5887 3641 om direct te reserveren.

Wat is MVT?

MVT is een stichting zonder winstoogmerk die  mensen uit de Trynwâlden vervoert. De stichting is opgericht door een bewoner uit Oentsjerk. Bestuur en andere vrijwilligers staan allemaal voor u klaar Zij ontvangen hiervoor geen salaris.

Wat biedt MVT?

MVT heeft twee 8-persoons rolstoelbussen. O0k hebben wij een goedgekeurde rolstoel die tegen een vrijwillige vergoeding uitgeleend wordt.

Voor wie is MVT?

MVT is er voor iedereen uit de Trynwâlden (en omgeving) die hulp kunnen gebruiken bij vervoer. Dit kunnen o.a. zijn: senioren, personen met een beperking, bewoners van zorgboerderijen. Ook zorginstellingen zoals bijvoorbeeld kleinschalige ouderenvoorzieningen door heel Friesland kunnen terecht voor uitstapjes en rondritten.

Wat doet MVT?

  • Wij vervoeren u bijvoorbeeld naar zorg-gerelateerd bezoek zoals: ziekenhuis, huisarts, tandarts, pedicure, fysiotherapeut.
  • Maar ook staan wij klaar voor vervoer aan een winkel(centrum) waarbij onze chauffeurs u desgewenst begeleiden.
  • Een bezoek aan familie of vrienden, gemeentehuis, kapper, club of bijeenkomst behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Of het nu gaat om een kort bezoek of een lange rit: alles is in goed overleg mogelijk.
  • Ook is vervoer van en naar Vera’s mogelijk, wel het bezoek aan het Eetcafé zelf reserveren: Telefoonnummer Vera’s Eetcafé 06 5322 7131.
  • Zelf een uitstapje organiseren met bijvoorbeeld familie maar geen vervoer? Neem ook dan contact met ons op. Het Maatschappelijk Vervoer Trynwâlden organiseert ook zelf uitstapjes.

Wat kost het?

De kosten van een rit zijn afhankelijk van de afstand en het aantal personen dat meerijd. Zo kunt u binnen Oentsjerk en Gytsjerk al voor € 4,00 boodschappen doen. Een rit naar ziekenhuizen in Leeuwarden en Dokkum kost voor een enkele reis € 6,00. Prijslijsten zijn in de bussen beschikbaar.

Reserveren

Voor reserveringen neemt u contact op met de planning 06 5887 3641. Graag minstens een dag van te voren uw rit boeken anders heeft u kans dat we volgeboekt zijn. U kunt ook onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met u op.