Boodschappen

Het is wat, zit je in huis in quarantaine. Nooit gedacht voor 2020 dat ik zo”n duur woord waar zou kunnen maken. Maar het is zoals het is, een populaire uitdrukking tegenwoordig.

Wel heb ik heel lieve mensen om mij heen wonen. Iedere dag word ik door iemand gevraagd of ik nog boodschappen nodig ben. Wanneer ik tegen al deze lieverds ja had gezegd, had ik nu een voedselbank kunnen beginnen.

We leven in een dorp zonder winkels dus ben je gewend voorraad te hebben, je zit niet snel zonder. En eerlijk, het is ook tijd iets te minderen, want bewegen schiet er behoorlijk bij in. De trap neem ik extra vaak om toch nog iets aan de conditie te doen. Ik doe de was niet in de droger maar hang de was in de tuin te drogen en loop daar een extra rondje. Zo heb ik nog een mini work-out.

Nog even de boodschappen. Alles in huis of toch niet? Zul je net zien, heb je een toilet- of afwasborstel nodig, of nieuwe opzetstukjes voor de tandenborstel. Gelukkig kunnen we tegenwoordig allemaal digitaal shoppen, krijg je ook eens een pakje aan de deur.

Dus boodschappen doen in quarantaine, makkie. Bedankt lieve mensen voor het aanbieden en meedenken. Het zorgen voor elkaar. Maar wie laat de hond uit?

Posityfke