Brûzjend âld yn’e Trynwâld!

Activiteiten als bewegen, workshops, bingo, exposities, lezingen, feest en muziek verhogen ons welzijn. In 2022 willen we een Activiteiten-agenda opzetten met een actueel overzicht van op welzijn gerichte activiteiten binnen de Trynwâlden.

Een activiteit aanmelden

Wilt u een agendavermelding? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en stuur het ons toe. U ontvangt per mail een ontvangstbevestiging. Als het een op welzijn gerichte activiteit binnen de Trynwâlden betreft nemen we de activiteit in de agenda op. Het betreft nog een proef. Eind 2022 willen we zover zijn dat de Activiteiten-agenda wekelijks wordt bijgewerkt en dagelijks op onze website is te raadplegen. Daarnaast willen we de agenda als drukwerk aanbieden en in voor- en najaar in de krant afdrukken. Een eenvoudige proefversie van de agenda kunt u hier te bekijken.

Ondersteuning activiteiten/workshops voor ouderen

Trynwâlderein geeft jaarlijks 2 kranten uit, verstuurt iedere 2 maanden een Nieuwsbrief, publiceert nieuwsberichten op de website, realiseert aanmeldingsformulieren en eenvoudige online deelnemersadministratie voor op basis van vrijwilligheid georganiseerde workshops en/of activiteiten gericht op ouderen.

Aanmeldingsformulier Activiteiten

  Naam activiteit
  Waar vindt de activiteit plaats (meerdere keuzes mogelijk)?*Heel Trynwâlden (niet plaatsgebonden)OnlineAldtsjerkMûneinReadtsjerkOentsjerkGytsjerkRyptsjerkTytsjerkWyns/BartlehiemAnders (verduidelijk bij omschrijving)
  Adres of locatie waar activiteit plaats vind*
  Datum, dag(en) en tijd(en) wanneer activiteit plaats vind?*
  Op welke datum kan de activiteit uit de agenda worden verwijderd?*
  Korte omschrijving van de activiteit*
  Website/webpagina van de activiteit (wordt gepubliceerd)
  Telefoonnummer voor informatie (nummer wordt gepubliceerd)
  Email-adres activiteit (adres wordt gepubliceerd)
  Naam contactpersoon (wordt niet gepubliceerd)*
  Telefoon contactpersoon (wordt niet gepubliceerd)*
  Email contactpersoon (wordt niet gepubliceerd)*
  Akkoord privacyverklaring

  Call Now ButtonBel Trynwâlderein